Zwemles informatie

Coronamaatregelen

Wij starten 17 augustus weer met alle lessen.

In de zomervakantie hebben we een mogelijkheid voor het diploma- A ; ondiep, bodem en diep om 1 dag in de week de reguliere lessen te volgen van 11.15-12.00 uur. Kosten zijn €12,- per les. Reserveren voor deze lessen aan de balie van het zwembad.

 

Leren zwemmen is in ons waterrijke landje noodzakelijk. Maar leren zwemmen is ook gewoon ontzettend leuk, zeker in het zwembad Duran!

In het zwembad Duran geven wij les volgens de methode van het National Platform Zwembaden- NRZ. Met deze methode haalt uw kind drie nationale zwemdiploma’s: het A, B, en C-diploma.Na het behalen van het C-diploma is uw kind in staat om zichzelf goed te redden in zwembaden en bij activiteiten in/op het (buiten) water. Kijk voor meer informatie op www.allesoverzwemles.nl.

Leren zwemmen in het Duranbad

Wij hebben enthousiaste en gekwalificeerde zwemonderwijzers met een verklaring omtrent gedrag. Ons personeel wordt regelmatig bijgeschoold, dus is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Het zwemwater wordt gereinigd met hulp van zoutelektrolyse in plaats van het gebruikelijke chloor. Geen nare chloorlucht en rode ogen na het zwemmen!