Zwemles informatie

Beste bezoekers,

Na aanleiding van de persconferentie afgelopen maandag 8 maart 2021 mogen wij alleen open vanaf 16 maart voor A,B en C zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar. Helaas blijven wij gesloten voor de rest van de activiteiten tot nader bericht. 

Ouders van de les zwemkinderen krijgen één dezer dagen een mail met verdere informatie.

Blijf gezond en denk aan elkaar!

Team Duran

Alle kaarten en abonnementen worden voor de duur van de sluiting automatisch verlengd.

Leren zwemmen is in ons waterrijke landje noodzakelijk. Maar leren zwemmen is ook gewoon ontzettend leuk, zeker in het zwembad Duran!

In het zwembad Duran geven wij les volgens de methode van het National Platform Zwembaden- NRZ. Met deze methode haalt uw kind drie nationale zwemdiploma’s: het A, B, en C-diploma.Na het behalen van het C-diploma is uw kind in staat om zichzelf goed te redden in zwembaden en bij activiteiten in/op het (buiten) water. Kijk voor meer informatie op www.allesoverzwemles.nl.

Leren zwemmen in het Duranbad

Wij hebben enthousiaste en gekwalificeerde zwemonderwijzers met een verklaring omtrent gedrag. Ons personeel wordt regelmatig bijgeschoold, dus is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Het zwemwater wordt gereinigd met hulp van zoutelektrolyse in plaats van het gebruikelijke chloor. Geen nare chloorlucht en rode ogen na het zwemmen!